Edifici del carrer Sant Pau, 126
(Barcelona | Sant Pau - Drassanes - Barcelonès)

Barcelona - Sant Pau, 126

Barcelona - Sant Pau, 126 (Foto: Albert Esteves, 2019)

Barcelona - Sant Pau, 126 (Foto: Albert Esteves, 2007)

Situació Sant Pau, 126
Edifici entre mitgeres amb la façana estructurada en tres eixos verticals, amb balcons individuals als laterals i balconeres amb barana de pedra al centre, excepte al primer pis, on el balcó és corregut. De l'ornamentació en destaquen les falses pilastres dels extrems de la façana. El pis més alt rep un tractament específic, amb les obertures emmarcades amb petites pilastres i relleus de garlandes al capdamunt, entre les mènsules que sostenen la cornisa.

Als baixos es conserven els elements propis d'un establiment comercial de començament del segle XX, amb el nom comercial d'Ultramarinos Casa Víctor.