Sala Matas (Sant Andreu de Llavaneres - Maresme)


Sant Andreu de Llavaneres - Sala Matas

Sant Andreu de Llavaneres - Sala Matas (Foto: Albert Esteves, 2007)

Sant Andreu de Llavaneres - Sala Matas

Sant Andreu de Llavaneres - Sala Matas (Foto: Albert Esteves, 2007)

Sant Andreu de Llavaneres - Sala Matas

Sant Andreu de Llavaneres - Sala Matas (Foto: Albert Esteves, 2007)



TipusEdifici residencial
Període1888-1910
EstilModernisme
AutorRamon M. Riudor
Situació Carrer del Doctor
La família Matas, de Barcelona, dedicada a la indústria tèxtil, tenia la seva casa d'estiueig a Sant Andreu de Llavaneres. L'any 1909, Joan Matas Oriach va fer reformar un espai denominat la Sala, on es feien representacions teatrals i hi assajava el cor del poble. De la seva façana en destaca el medalló central, amb un rostre de dona, de tipus modernista.

Mapa general
No està autoritzada la reproducció d’imatges o continguts sense el consentiment exprés de CEDIP