Casa Isidor Majó (Consell de Cent)
(Barcelona | La Torre de les Aigües - Barcelonès)

Barcelona - Consell de Cent, 423

Barcelona - Consell de Cent, 423 (Foto: Albert Esteves, 2007)

AutorJosep Majó Ribas
Situació Consell de Cent, 423
Obra del 1898 promoguda per Isidor Majó i, com els altres edificis del mateix promotor a la zona, projectat per Josep Majó Ribas. L'estil és molt semblant al de la casa del carrer Diputació, 351, tot i que aquí la façana és encara més estreta. El parament cec està decorat amb esgrafiats florals de color verdós, en contrast amb el pis superior, que simula carreus de pedra de color ocre. És en aquest darrer pis on les obertures adquireixen major protagonisme, amb relleus esculpits sobre la llinda, a joc amb el coronament, molt del gust modernista.