Casa Francesc Farreras II
(Barcelona | Diagonal - Provença - Barcelonès)

Barcelona - Provença, 304 (Foto: Albert Esteves, 2022)

Barcelona - Provença, 304 (Foto: Albert Esteves, 2008)

AutorJosé Pérez Terraza
Situació Provença, 304
Edifici entre mitgeres de l'any 1898. La composició de la façana respon a l'eclecticisme que encara pervivia, al marge del modernisme que en aquella època assolia el seu moment àlgid. La façana de l'entresol i el semisoterrani és de pedra i mostra uns elements decoratius de bona factura. La porta està flanquejada per dues columnes corínties i està presidida pel cap d'un lleó que duu una clau entre les dents. De la resta de la façana en destaquen les dues galeries laterals, les pilastres que emmarquen els pisos superiors i l'esgrafiat geomètric que cobreix el mur cec.