Cases Ferrés
(Sant Vicenç dels Horts - Baix Llobregat)

Sant Vicenç dels Horts - Casa Ferrés

Sant Vicenç dels Horts - Casa Ferrés (Foto: Albert Esteves, 2021)

AutorMelcior Viñals Muñoz
Situació Carrer Rafael Casanova, 125, 127 i 129
El tram del carrer Rafael Casanova, un cop passada la via, ens ofereix un conjunt de cases de primers de segle, ben restaurades, que presenten elements decoratius típics de l'arquitectura noucentista, amb altres de tradició modernista. Són cases unifamiliars de planta i pis, amb un petit pati al davant. Algunes estan decorades amb esgrafiats.

Les cases del núm. 119 i 127 van ser promogudes per Antoni Ferrés Gibert, els anys 1919 i 1917 respectivament. Les del núm. 125 i 129 tenen com a promotor a Julià Ferrés Marcè i són dels anys 1916 (es tracta d'una ampliació i reforma d'una casa preexistent) i 1932. Totes elles van ser projectades per Melcior Viñals.