Rectoria
(Tarragona | Part Alta Nord - Tarragonès)

Tarragona - Rectoria

Tarragona - Rectoria (Foto: Albert Esteves, 2007)

Situació Pla de la Seu, 4-10
La construcció de l'edifici es produeix en diverses fases entre els segles XII al XV. Una remodelació de la façana està documentada entre 1312 i 1327, època a la qual pertany la porta d'arc apuntat, amb escut heràldic d'Arnau de Montoliu. L'edifici s'articula al voltant d'un pati interior amb escala de dos trams. La façana que dona al Pla de la Seu presenta una part baixa bastida amb carreus ben escairats, mentre que la part superior és feta de tàpia. Hi ha una finestra coronella quadripartida i altres obertures de diferent època, algunes d'elles tapiades.