Mas d'Alemany
(Constantí - Tarragonès)

Constantí - Mas d'Alemany (Foto: Albert Esteves, 2008)

Constantí - Masd' Alemany

Constantí - Masd' Alemany (Foto: Albert Esteves, 2008)

Situació Camí de Gavarres
Masia i capella d'inicis del segle XIX, resultat de la transformació d'un mas més antic, segurament dels segles XVI o XVII. Constitueix un gran casal amb un cos central de planta quadrada i dos cossos laterals porxats a l'altura del primer pis. A la part baixa del cos lateral esquerre hi ha la capella. Té portal d'arc escarser, un ull de bou i campanar d'espadanya sobre els porxos del primer pis. La casa, de planta quadrada i teulada a quatre aigües, té planta baixa, pis i golfes. La façana principal, que té restes de pintura, té portal d'arc escarser i totes les obertures emmarcades amb pedra. Al voltant de la casa hi ha diversos cossos annexos.