Església de Puigdelfí
(Perafort - Tarragonès)

Perafort - Església de Puigdelfí

Perafort - Església de Puigdelfí (Foto: Albert Esteves, 2008)

Situació Carrer del Mig
El nucli de Puigdefí està presidit per l'església de Sant Sebastià, edificada l'any 1794, en substitució d'un temple més antic que es trobava en molt mal estat en aquella època. És un edifici de tres naus, amb contraforts laterals, sense absis destacat .La façana presenta encara el típic coronament barroc, però és d'una gran austeritat ornamental, només atenuada per l'acabat del parament, que imita un encoixinat de pedra. La porta és rectangular, molt senzilla, i duu la data de 1919, època en què degué ser reformada la façana. Al costat dret s'alça el campanar, que va restar inacabat.