L'Hospital de Pelegrins
(Corbera de Llobregat - Baix Llobregat)

Corbera de Llobregat - Antic hospital de Pelegrins (Foto: Albert Esteves, 2008)

Corbera de Llobregat - Antic hospital de Pelegrins (Foto: Alícia González, 2007)

Corbera de Llobregat - Antic hospital de Pelegrins (Foto: Albert Esteves, 2006)

Situació Carrer Major, 16
Construït durant el segle XVI al costat del casal de Santa Magdalena per atendre els pelegrins malalts que s'hi hostatjaven i que venien a visitar la imatge de la Santa. Quan els barons van ocupar l'antic casal, l'antic hospital va servir d'estable per als seus animals. A partir de mitjan segle XIX es va fer servir d'escola. Sobre el portal adovellat, modificat per engrandir-lo, destaca un finestral gòtic d'arc conopial. L’interior es va reformar amb molta cura per l’Ajuntament de Corbera, respectant el caràcter històric de l’edifici. Actualment es dedica a sala d’exposicions.