Ajuntament
(Mollerussa - Pla d'Urgell)

Mollerussa - Ajuntament

Mollerussa - Ajuntament (Foto: Albert Esteves, 2008)

AutorManuel Cases Lamolla
Situació Plaça de l'Ajuntament
Al solar que ara ocupa l'Ajuntament hi havia hagut l'antiga església parroquial, acabada d'enderrocar quan s'iniciaren les obres del nou edifici municipal, l'any 1957. Va ser projectat per l'insigne arquitecte i escriptor lleidatà Manuel Cases Lamolla (1900 - 1974), que va ser president del FAD. És un edifici de grans dimensions, amb la planta baixa porxada i dos cossos més alts a les cantonades, a tall de torres. La composició de la façana és gairebé simètrica. Per això sorprèn la diferència dels acabats, de pedra en un costat i de maó vist en l'altre.