Espai Cultural dels Canals d'Urgell
(Mollerussa - Pla d'Urgell)

Mollerussa - Espai Cultural dels Canals d'Urgell

Mollerussa - Espai Cultural dels Canals d'Urgell (Foto: Albert Esteves, 2008)

TipusMuseu
Situació Av. Jaume I, 1
L'Espai Cultural dels Canals d'Urgell, creat el 2003, es troba a la seu de la Comunitat General de Regants dels Canals d'Urgell. Té com a objectiu mostrar una realitat plural de les característiques humanes i naturals de les terres de ponent, transformades radicalment per la construcció dels canals d'Urgell. En les seves sales s'explica la història i l'evolució socioeconòmica i cultural de les comarques regades pels canals (les Garrigues, el Segrià, la Noguera, l'Urgell i el Pla d'Urgell) i compta amb una maqueta de tota la zona regada pels canals. Hi ha també una sala d'exposicions i un auditori.