Pont del Petroli
(Badalona | Barris centrals - Barcelonès)

Badalona - Pont del Petroli (Foto: Manel Subirats, 2006)

Badalona - Pont del Petroli (Foto: Sergi Suárez, 2022)

TipusPonts i aqüeductes
Situació Pg. Marítim
Plataforma construïda l'any 1965 i que s'endinsa al mar uns 250 m. Era propietat de l'empresa CAMPSA i es feia servir per descarregar el petroli que arribava en vaixell. Després ha esdevingut un espai d'esbarjo molt popular on conviuen banyistes, pescadors de canya, bussejadors i fotògrafs submarins, atrets per la riquesa del seu fons marí. Va ser salvat de la demolició gràcies a la pressió popular. L'any 2003 va passar a ser propietat municipal.

L'any 2020, les fortes onades provocades pel temporal Glòria va trencar el pont i el va deixar partit en dos.