Cal Tarafa (Cal Sagristà)
(Piera - Anoia)

Piera - Cal Tarafa (Cal Sagristà) (Foto: Albert Esteves, 2008)

Piera - Cal Tarafa (Cal Sagristà) (Foto: Alba Esteves, 2008)

AutorAntoni Sahís Roig
Situació Jaume Fons, 27
Edifici entre mitgeres de l'any 1905 promogut per Dolors Tarafa Fàbregas, situat al costat de la casa familiar, coneguda com a Cal Bitxo. Va ser projectat per Antoni Sahís Roig i construït pel mestre d'obres local Josep Julià Monner.

Consta de planta baixa i dos pisos. Al pis principal hi destaca una tribuna, ricament ornamentada, que ocupa l'espai d'una de les dues obertures i que eixampla el balcó del pis superior. En aquest pis veiem les llindes motllurades amb decoració de tipus vegetal. És molt característic també el coronament, de línies sinuoses, típicament modernista.