Can Sadurní
(Begues - Baix Llobregat)

Begues - Can Sadurní

Begues - Can Sadurní (Foto: Albert Esteves, 2008)

Begues - Can Sadurní (Foto: Albert Esteves, 2006)

Situació Can Sadurní s/n
InterèsEspecial interès Interessant
Documentada des del segle XV, la masia de Can Sadurní és de les més antigues del terme i, sens dubte, la més ben conservada. L'edifici que ha arribat fins als nostres dies és de planta basilical i és obra del 1600, segons la inscripció que figura a la llinda de la finestra central. Posteriorment ha sofert modificacions que no han alterat l'estructura original de la casa. És propietat de la mateixa família des dels seus orígens fins ara i des de 1570 es dedica al conreu de la vinya. Al seu interior es conserven nombrosos objectes antics, premses i altres aparells destinats a l'elaboració del vi. Un dels antics edificis annexos ha estat habilitat com a restaurant.