Can Pinet
(Sant Climent de Llobregat - Baix Llobregat)

Sant Climent de Llobregat - Can Pinet (Foto: Albert Esteves, 2006)

Sant Climent de Llobregat - Carrer Maimó

Sant Climent de Llobregat - Carrer Maimó (Foto: Albert Esteves, 2006)

Situació Carrer Maimó, 8
El carrer Maimó és un dels més interessants de Sant Climent. Hi destaca especialment el gran casal de Can Pinet, conegut antigament com cal Viscarri. Tot i que els seus orígens deuen ser molt antics, l'edifici actual sembla que és fruit de la reforma duta a terme entre 1883 i 1888. L'edifici té façana a dos carrers, el carre Maimó i el carrer del Còdol i en temps passats, quan tots dos portals es mantenien oberts, els vianants creuaven la casa per passar d'un carrer a l'altre. L'element més interessant de l'edifici és el cos transversal adossat a la façana del carrer Maimó, que forma un pont sobre el mateix carrer i s'uneix a la part de la finca situada a l'altra banda del carrer.