Masia Bach
(Sant Esteve Sesrovires - Baix Llobregat)

Sant Esteve Sesrovires - Masia Bach

Sant Esteve Sesrovires - Masia Bach (Foto: Albert Esteves, 2006)

AutorJosep Sala Comas
Situació Crtra. Martorell a Capellades, Km 20,5.
InterèsEspecial interès Interessant
L'antiga masia del segle XVIII coneguda com a Can Estrada va ser adquirida pels germans Pere i Ramon Bach i Escopet l'any 1915. Al seu lloc van alçar un magnífic edifici senyorial amb la doble funció de mansió residencial i celler. Els seus vins van assolir un gran renom, especialment el famós Extrísimo. El 1975 va ser adquirit per la família Raventós integrant-se al grup Codorniu. L'edifici és una obra del 1926 construïda en un estil noucentista on dominen els elements d'inspiració renaixentista amb notes derivades del barroc espanyol. Totes les façanes estan decorades amb esgrafiats. A l'interior destaca la cúpula de cristall policromada.