Celler Roger Goulart (abans Canals Nubiola)
(Sant Esteve Sesrovires - Baix Llobregat)

Sant Esteve Sesrovires - Celler Roger Goulart (Foto: Albert Esteves, 2023)

Sant Esteve Sesrovires - Celler Roger Goulart (Foto: Albert Esteves, 2006)

AutorIgnasi Mas Morell
Situació Martorell, 6
L'any 1882, Magí Canals i Farré va excavar, al jardí de la casa familiar, una profunda galeria que havia de ser el rebost de la casa. Anys després, el seu fill, Josep Canals i Nubiola, va comprar un solar veí a la família Goulart, i va ampliar la galeria per convertir-la en unes grans caves subterrànies, obrades per Josep Bou Estruch. L'any 1919, l'arquitecte Ignasi Mas Morell va iniciar la construcció del magatzem d'expedició, l'obra modernista més interessant del poble. Construït en maó vist, es caracteritza per les seves obertures d'arc apuntat dividides amb pilars de planta quadrada, i pels detalls ornamentals de raïms fets en ceràmica vidriada verda.