Carrer Serafí Julià
(Sant Esteve Sesrovires - Baix Llobregat)

Sant Esteve Sesrovires - Carrer Serafí Julià

Sant Esteve Sesrovires - Carrer Serafí Julià (Foto: Albert Esteves, 2006)

Situació Serafí Julià
El nucli de Sant Esteve, agrupat durant segles al voltant de l'antiga església, a l'actual carrer Major, va patir un fort increment demogràfic cap a la meitat del segle XIX. Concretament, entre 1830 i 1860 va passar dels 388 als 992 habitants. Les noves edificacions s'arrengleraven formant un nou carrer que, justament, fins a la guerra civil s'anomenà carrer Nou. És l'actual carrer de Serafí Julià, que constitueix l'eix longitudinal del poble, i on encara són ben visibles les façanes de moltes cases on figura la data de construcció del segle XIX.