Capella de Sant Joan
(Els Prats de Rei - Anoia)

Prats de Rei - Capella de Sant Joan

Prats de Rei - Capella de Sant Joan (Foto: Albert Esteves, 2009)

Prats de Rei - Capella de Sant Joan (Foto: Josep Salvany - Fons Salvany, Biblioteca de Catalunya, 1924)

Prats de Rei - Capella de Sant Joan (Foto: Josep Salvany - Fons Salvany, Biblioteca de Catalunya, 1925)

Situació Raval de Sant Joan, 32
Al Raval de Sant Joan hi ha una petita capella que originalment era l'església del desaparegut Hospital de Pelegrins, cap al segle XVI-XVIII. Després es va mantenir com a simple capella i va ser remodelada el 1884, segons la data inscrita a la llinda de la porta. Té una sola planta, rectangular, coberta amb volta de canó i teulada a dues aigües. A la façana hi ha un campanar d'espadanya d'un sol ull.