Cal Contijoch (desapareguda)
(Montblanc | La Vila - Conca de Barberà)

Situació Muralla de Sant Francesc, 48
Element
desaparegut
Element desaparegut
Edifici de l'any 1858 construït extramurs, adossat a la muralla, davant del claustre del monestir de Sant Francesc. Tot i tenir la qualificació de BCIL, va ser derruït l'any 2020, no sense polèmica, dins el marc de les obres de restauració de la muralla i del portal de Sant Francesc.

Era una casa de planta rectangular, amb teulada a dues aigües, amb el carener paral·lel a la façana principal. Tenia tres portals, el central d'arc rebaixat, emmarcats amb pedra, com les finestres. Els balcons estaven flanquejats per quatre pilastres capçades amb capitells clàssics.