Museu del Vidre
(Vimbodí - Conca de Barberà)

Vimbodí - Museu del Vidre (Foto: Albert Esteves, 2021)

Vimbodí - Museu del Vidre (Foto: Albert Esteves, 2009)

TipusMuseu
Situació Joan Griñó, 11
Secció monogràfica del Museu Comarcal de la Conca de Barberà dedicada a la indústria del vidre, tradicional a la vila. Es va inaugurar l'any 1993. A més de l'exposició d'objectes de vidre de tota mena s'hi fan demostracions pràctiques de la tècnica de fabricació d'aquests objectes.

L'edifici on està ubicat és un gran casal, restaurat, que conserva de l'original la planta baixa, feta amb maçoneria de pedra irregular. Els pisos superiors presenten un doble voladís sobre el carrer, sostingut amb bigues de fusta. La teulada presenta un ràfec destacat, sobre cabirons.