Cal Tiana
(Vallfogona de Riucorb - Conca de Barberà)

Vallfogona de Riucorb - Cal Tiana, finestra renaixentista

Vallfogona de Riucorb - Cal Tiana, finestra renaixentista (Foto: Albert Esteves, 2010)

Vallfogona de Riucorb - Cal Tiana, balcó del segle XVIII

Vallfogona de Riucorb - Cal Tiana, balcó del segle XVIII (Foto: Albert Esteves, 2010)

Vallfogona de Riucorb - Cal Tiana (Foto: Josep Salvany - Fons Salvany, Biblioteca de Catalunya, 1916)

Situació Plaça Major
Edifici de la segona meitat del segle XVI format per dos cossos paral·lels que formen un angle recte que dóna a la plaça Major. Les façanes són de pedra, amb grans carreus envoltant les portes. La més gran, de llinda recta i motllurada, ha estat tapiada, mentre que la porta actual ha perdut la llinda original. Cal destacar les dues finestres renaixentistes, una amb guardapols mixtilini a l'altre conopial, semblants a les de cal Sastre. També hi ha un balcó amb llinda del segle XVIII. És una llàstima que hagi estat tapiat el porxo, que encara es pot veure obert a la fotografia de l'any 1916.