Can Serra
(Rubí - Vallès Occidental)

Rubí - Can Serra

Rubí - Can Serra

Rubí - Can Serra (Foto: Albert Esteves, 2010)

Situació Can Serra
Masia documentada des del segle XIII, coneguda més tardanament com a mas Serra del Molí pel molí que tenia al costat de la riera o, també, mas Serrallach. La façana, molt restaurada, presenta un portal adovellat de punt rodó i tres portals de llinda recta. Les finestres del pis principal estan emmarcades amb pedra mentre que les golfes s'obren amb un seguit de finestres de mig punt a tall de galeria. La coberta és de teules, a dues aigües.

Després de molts canvis de propietat i moments de decadència, la masia és, en l'actualitat, la seu municipal de Rubí Empresa.