Can Llobet
(Santa Perpètua de Mogoda - Vallès Occidental)

Santa Perpètua de Mogoda - Can Llobet (Foto: Albert Esteves, 2010)

Santa Perpètua de Mogoda - Can Llobet, torre de molí

Santa Perpètua de Mogoda - Can Llobet, torre de molí (Foto: Albert Esteves, 2010)

Situació Brancal que surt del camí del Padró
Situada en terres de l'antic terme de Santiga. L'origen d'aquesta masia, coneguda originalment com Can Trilla, és molt antic; està documentada des del segle XI. L'any 1438 consta un Antic Llobet, àlies Trilla, i d'aleshores ençà es coneix com Can Llobet. L'edifici actual és una construcció de nova planta de l'any 1882. Consta d'un cos central, de planta rectangular, desenvolupat en planta baixa i dos pisos. A banda i banda hi ha dos cossos laterals amb planta baixa i galeria porxada (amb els porxos cecs al cos dret). A la part del darrera s'alça una torratxa de planta quadrada. A pocs mestres de la casa hi ha la torre d'un molí de vent.