Can Padró
(Palau-solità i Plegamans - Vallès Occidental)

Palau-solità i Plegamans - Can Padró

Palau-solità i Plegamans - Can Padró (Foto: Joan Sánchez Sabé, 2010)

Palau-solità i Plegamans - Can Padró (Foto: Fitxa del Pla Especial de Protecció i Catàleg del Patrimoni Arquitectònic i Arqueològic; ajuntament)

Palau-solità i Plegamans - Can Padró (esquerra, segon terme) i Església de Sant Genís (dreta)

Palau-solità i Plegamans - Can Padró (esquerra, segon terme) i Església de Sant Genís (dreta) (Foto: Joan Sánchez Sabé, c)

Palau-solità i Plegamans - Can Padró (Foto: Joan Sánchez Sabé, Joan Sánchez Sabé)

Situació Camí de Can Padró, entre el camí de La Serra i el camí de Plegamans
Important mas situat prop del nucli antic. Està documentat des del segle XIV tot i que el conjunt actual és bàsicament del segle XIX, amb alguns elements anteriors. Està format per diferents cossos, el principal dels quals és un edifici quadrangular amb teulada a quatre aigües i una torratxa central coronada amb un terrat amb balustrada A la planta baixa de la façana de ponent hi ha un cos porxat que fa de terrassa de la planta noble.