Can Monistrol
(Polinyà - Vallès Occidental)

Can Monistrol

Can Monistrol

Can Monistrol

Can Monistrol

PeríodeSegle XVI-XVII
Situació Junt a la Riera de Polinyà; accés per un camí des de la carretera C-155, de Sabadell a Granollers, km 4
Datada de l'any 1700, actualment és propietat de la família Comadran però hi viuen com a masovers la família Sala que es dediquen a la cria de cavalls. Recentment ha estat reconstruïda, per tant es troba en molt bon estat de conservació.

Es tracta d'un edifici rectangular de 4 plantes. Les planta baixa i la primera ocupen tota la superfície de l'edifici, mentre que la tercera només ocupa el terç central en el sentit longitudinal, i la quarta és únicament una mena de torre al centre. L'estructura és de tres crugies, amb teulat a dues vessants i carener perpendicular a la façana sud. Està molt reformat, i pot ser que no s'ajusti a l'estructura original.