Ca l'Abundàncies
(Palau-solità i Plegamans - Vallès Occidental)

Ca l'Abundàncies, inscripció MAS al damunt de la porta (Foto: Joan Sánchez Sabé, 2010)

Ca l'Abundàncies, inscripció IHS al damunt de la finestra

Ca l'Abundàncies, inscripció IHS al damunt de la finestra (Foto: Joan Sánchez Sabé, 2010)

Situació Carrerada cantonada Camí Reial
Masia incorporada al nucli urbà, de tipologia típica de la contrada amb una teulada de dues vessants, de teula àrab i poc pendent i carener perpendicular a la façana principal. No obstant això, la planta no és ben bé basilical, perquè el carreu de la dreta no hi és (al menys ara).

La façana, amb un pati al davant, està arrebossada. Té dues portalades d'accés. La de la dreta (la que seria "la del mig") és un portal d'arc rodó de mig punt i dovellat amb escut heràldic (la paraula "mas" i una mà en posició de pal). L'altra és rectangular amb arc escarser, i serveix d'entrada a una mena de magatzem.