Casa Luján
(Palau-solità i Plegamans - Vallès Occidental)

Casa Luján

EstilRacionalisme - Moviment Modern
AutorMBM (Oriol Bohigas, Josep M. Martorell, David Mackay)
Situació Av. Catalunya, 71
Petita casa de vacances, feta amb maó vist i formigó. Està adaptada al desnivell del terreny, amb jardí posterior i garatge al nivell inferior. A l'entrada hi ha una rampa d'accés. Es divideix en dues zones, la de dia i la de nit, que són dos espais rectangulars coberts cadascun per una volta de formigó en massa suportada per murs de totxo. La zona de nit és a un nivell més baix i consta de tres habitacions. A la zona de dia hi trobem la cuina i el menjador. Es fa ús de la rajola de València bicolor blanca i verda, a l'entrada de la casa i a la barbacoa. El disseny del jardí intenta no modificar l'orografia original.