Casa Llavallol
(Barcelona | Les Corts - Barcelonès)

Barcelona - Cabestany, 11 (Foto: Albert Esteves, 2019)

Barcelona - Cabestany, 11 (Foto: Albert Esteves, 2010)

AutorEusebi Climent, m.o.
Situació Cabestany, 11
Habitatge unifamiliar de planta baixa i pis edificat en dues fases que es diferencien clarament observant l'estil d'una planta i l'altra. La planta baixa, amb obertures d'arc escarser, es pot datar cap al 1880. La planta pis, en canvi, és fruit d'una reforma posterior d'època modernista (1915). Aquesta presenta un balcó corregut al llarg de tota la façana i unes balconeres senzilles, decorades només amb un senzill esgrafiat damunt la llinda. Els respiralls estan ornamentats amb relleus vegetals. El més interessant és la barana del terrat, que descriu uns balconets semicirculars amb unes baranes lleugerament bombades.