Can Mascaró
(La Palma de Cervelló - Baix Llobregat)

La Palma de Cervelló - Can Mascaró

La Palma de Cervelló - Can Mascaró (Foto: Albert Esteves, 2011)

La Palma de Cervelló - Can Mascaró (Foto: R. M. Aragó)

Situació Carretera de Corbera
Masia situada al costat de la carretera i de la riera homònima. El seu origen es remunta al segle XVII i depenia del monestir de Sant Pere de les Puel·les. Sembla que el primer representant del llinatge va ser Jeroni Francesc Mascaró, que s'instal·là al mas l'any 1705, quan va ser desposseït de la casa que tenia al barri de Ribera de Barcelona

La casa està formada per diferents cossos, afegits al llarg del temps. La façana principal presenta portal rebaixat, un pis amb balcons emmarcats amb pedra i golfes amb finestres semicirculars. La teulada té el carener paral·lel a la façana.