Can Segrer
(Fogars de la Selva - La Selva)

Fogars de la Selva - Can Segrer, finestra

Fogars de la Selva - Can Segrer, finestra (Foto: Albert Esteves, 2011)

Massanes - Finestres de Can Ramilans i Can Segrer, comparativa

Situació Camí de Can Segrer
Masia de tipus basilical, obra del segle XVI amb reformes posteriors. Consta de planta baixa i pis, amb teulada a dues aigües, i al seu davant té una era enrajolada completament circular. Mirant la façana es veu com el cos de l'esquerra va ser afegit posteriorment a l'obra original. Segurament va ser al segle XVIII segons es dedueix d'una data gravada al pedrís. El portal és adovellat, de punt rodó, i les finestres originals són de tradició gòtica, una d'elles guarnida amb relleus en forma d'hèlix, denominats lauburus.

Aquesta finestra és molt semblant a una que hi ha can Remilans (Massanes), com es pot veure a la fotografia comparativa.