Llindes del Centre Recreatiu
(Llers - Alt Empordà)

Llers - Llinda del Centre Recreatiu

Llers - Llinda del Centre Recreatiu (Foto: Albert Esteves, 2011)

Llers - Llindes del Centre Recreatiu

Llers - Llindes del Centre Recreatiu (Foto: Albert Esteves, 2011)

Llers - Llinda del Centre Recreatiu (Foto: Josep Salvany, Fons Salvany-Biblioteca de Catalunya, 1918)

Situació Carrer de la Força
A la façana lateral del Centre Recreatiu Llersenc hi ha encastades diverses portes i finestres del segle XVI i XVII. Destaquen especialment dos portals amb relleus figurats. Un d'ells és adovellat i mostra a la clau una figura masculina vestida a la moda del segle XVI, amb la típica gorguera. Aquest mateix portal el podem veure a la seva ubicació original a la fotografia de l'any 1918. L'altre portal és de llinda monolítica i el relleu és el d'una figura de dona, també amb vestits de l'època. Hi ha inscrita la data de 1560.