Parc de la Font de la Vaca
(Caldes de Malavella - La Selva)

Caldes de Malavella - Parc de la Font de la Vaca, entrada

Caldes de Malavella - Parc de la Font de la Vaca, entrada (Foto: Albert Esteves, 2012)

TipusParcs i jardins
Situació Passeig de la Granja
La Granja es va urbanitzar durant els anys vint com un espai de segones residències centrat per un parc públic on hi trobem diversos elements d'interès.

La Font de la Vaca, situada a un extrem del parc, és una construcció de planta poligonal, amb un cos central, on hi ha el brollador, amb pilastres clàssiques i un entaulament on hi veiem una peça ceràmica amb el dibuix d'una vaca. Està coronada amb una cúpula. Té inscrita la data de 1925.

Al seu costat hi ha l'edifici del Casinet, un berenador de planta pentagonal irregular, amb grans obertures, decorat amb rajoles de ceràmica i cobert amb teulada de teula plana.

A una altre sector del parc podem veure una caseta de pou de planta hexagonal, de maó vist, amb coberta piramidal.