Casa Quintana
(Caldes de Malavella - La Selva)

Caldes de Malavella - Casa Quintana (Foto: Albert Esteves, 2012)

Caldes de Malavella - Casa Quintana (Foto: Valentí Pons, 2003)

AutorJosep Deulofeu i Floriach, m.o.
Situació Carrer Prim, 2
L'edifici modernista més rellevant de Caldes és la casa Quintana, projectada pel mestre d'obres Josep Deulofeu i Floriach (a vegades s'atribueix a Pere Quintana i Barrera) l'any 1921, quan el Modernisme ja es trobava fora d'època. És una llàstima que la planta baixa hagi estat alterada i ara és ocupada per una oficina bancària.

L'edifici ocupa una cantonada, en la qual hi ha l'element més singular, una tribuna hexagonal coronada amb una cúpula de ceràmica. Les obertures tenen llindes amb motllures lobulades i les finestres principals són geminades, amb dues columnes llises.