Font del Pou del Comú
(El Prat de Llobregat - Baix Llobregat)

El Prat - Font del Pou del Comú

El Prat - Font del Pou del Comú (Foto: Albert Esteves, 2012)

TipusFonts, pous i safareigs
Situació Carrer Major, plaça de la Vila
L'antiga font del Pou del Comú, on antigament anava a recollir l'agua la gent del poble, era situada a la plaça de la Vila. En la primera remodelació de la plaça la van convertir en font i fanal, i en la darrera transformació urbana, l'any 2002, va ser traslladada a una façana lateral de l'Ajuntament, la que dóna al carrer Major.

Es conserven les aixetes i la pica. Al seu damunt s'hi ha instal·lat un mural ceràmic on es pot contemplar una recreació de la plaça cap al segle XIX, abans de les grans transformacions urbanes que van canviar la fesomia del poble.