Convent de Sant Francesc. Plafons de Sant Antoni de Pàdua
(Vilafranca del Penedès | Vila - Alt Penedès)

Vilafranca del Penedès - Claustre de Sant Francesc. Plafons de Sant Antoni de Pàdua

Vilafranca del Penedès - Claustre de Sant Francesc. Plafons de Sant Antoni de Pàdua (Foto: Albert Esteves, 2012)

Vilafranca del Penedès - Claustre de Sant Francesc. Plafons de Sant Antoni de Pàdua (Foto: Albert Esteves, 2024)

Situació Sant Pere, 3
Al claustre del convent de Sant Francesc hi van ser traslladats dos plafons ceràmics situats originalment en una de les capelles de l'església, dedicats a sant Antoni de Pàdua. En un hi podem veure sant Antoni en la resurrecció d'un home que acusa el seu assassí, i en l'altre al sant predicant als peixos. Tots dos van ser restaurats l'any 2005.