Església de Sant Genís
(Pacs del Penedès - Alt Penedès)

Pacs - Pont vell prop de l'església de Sant Genís (Foto: Albert Esteves, 2013)

Pacs - Pont nou prop de l'església de Sant Genís

Pacs - Pont nou prop de l'església de Sant Genís (Foto: Albert Esteves, 2013)

Situació Camí de la Rectoria
Església construïda l'any 1669, segons resa la inscripció que hi ha al portal. Va ser restaurada per Manuel Puig Janer entre els anys 1950 i 1954. És un temple de nau única, amb capçalera triangular, volta d'aresta i campanar senzill de torre. El portal, de punt rodó, està flanquejat per dues columnes de tipus toscà, i coronat amb un frontó triangular. És semblant a la portada dels Trinitaris, de Vilafranca, construïda pocs anys abans. Al timpà hi ha un relleu amb dos àngels enlairant un calze.

Al costat de l'església passa la riera de Pacs, creuada per dos ponts, un dels quals és de fusta, de factura moderna.