Carrer del Pi
(Sant Pere de Ribes - Garraf)

Sant Pere de Ribes - Carrer del Pi

Sant Pere de Ribes - Carrer del Pi (Foto: Albert Esteves, 2006)

Situació Carrer del Pi
L'estampa del carrer del Pi, amb el gran pi que li dóna nom vinclant-se sobre les cases dels "americanos", és una de les més características de la vila. És un conjunt arquitectònic de gran interès, amb cases d'estil neoclàssic edificades0 durant la dècada dels setanta del segle XIX. Hi destaquen can Pere Miret, del 1879 (núm. 20), la seu de l'entitat GER, del 1875 (al núm. 25), can Planes, del 1864 (núm. 27), les cases de Joan Giralt, del 1876 (núm. 36 i 38), la casa Antoni Bertrán, del 1876 (núm. 40) i cal Metge Pere, també del 1876 (núm. 42).