Casa Navés
(Cervera - Segarra)

Cervera - Casa Navés

Cervera - Casa Navés (Foto: Albert Esteves, 2014)

Situació Carrer Major, 118-122
Pot servir d'exemple de casa porticada del carrer Major, del segle XVII. Podria ser que l'edifici original englobés les cases annexes, també porxades, la qual cosa suposaria que era una de les cases més grans del poble. Conserva, tot i que molt malmès, l'arrebossat original, a la part alta, i un encoixinat de carreus a sota els porxos. Aquests estan sostinguts amb columnes toscanes. A la façana hi destaca especialment l'escut heràldic, amb la data de 1633. A l’interior de la casa hi havia hagut una capella, la porta barroca de la qual, obra de Francesc Puig, va ser traslladada a l’antic Centre Comarcal de Cultura –avui Museu del Blat-, per Agustí Duran i Sanpere.