Torre Mossèn Homs
(Terrassa | Eixample i rodal - Vallès Occidental)

Masia Mossèn Homs

Torre Mossèn Homs

Torre Mossèn Homs (Foto: Joan Sánchez Sabé, 2014)

Situació Partida de Mossèn Homs, accés des de C1415a (de Terrassa a Castellar) km 19
Construïda al segle XIV i amb antecedents al segle X, es tracta d'una masia de tres plantes, i tres crugies, amb teulat a doble vessant i carener paral·lel a la façana que està davant l'era.

Edifici aïllat de grans dimensions i planta rectangular. Consta de planta baixa i dos pisos a dos vessants. La façana principal és paral·lela al carener i de composició molt regular. La porta d'accés, a la planta baixa, està desplaçada a l'esquerra i és d'arc de mig punt adovellada. La resta d'obertures són molt regulars, amb brancals i llindes de pedra. La resta de la façana és arrebossada sense pintar. Al mur de llevant també s'obren finestres disposades regularment seguint el mateix criteri que a la façana principal.

Conserva el rellotge de sol. La porta principal és adovellada.