Clot dels Frares
(Sant Pere de Ribes - Garraf)

Sant Pere de Ribes - Clot dels Frares

Sant Pere de Ribes - Clot dels Frares (Foto: Albert Esteves, 2006)

Situació Urbanització Rocamar
Gran casal fortificat del segle XVI, que l'any 1923 es va veure envoltat per un circuït automobilístic, l'autòdrom de Terramar. És un edifici de planta quadrada, amb planta baixa, pis i golfes, cobert a quatre aigües. A la façana hi destaquen els medallons i escuts heràldics gravats a les llindes de les finestres i sota les mènsules d'un desaparegut balcó. Al costat de la casa hi ha una torre quadrangular. El Clot era una antiga quadra documentada al segle XIV. A principis del segle XVII va ser propietat dels jesuïtes, d'on li prové l'actual nom.