Casa del carrer Cerdanyola, 1
(Barcelona | Sants - Barcelonès)

Barcelona - Cerdanyola, 1

AutorJosep Masdeu Puigdemasa, m.o. (atrib.)
Situació Cerdanyola, 1
Edifici unifamiliar entre mitgeres construït els primers anys del segle XX. La façana és simètrica, amb tres grans obertures a la planta baixa i una alçada que permet dalts. La planta pis té tres finestrals que aboquen a un balcó corregut i que estan ornamentats amb pilastres decorades amb capitells florals i uns relleus a les llindes centrats pel cap d'un animal. Aquests relleus són idèntics als d'altres edificis propers (carrer Tenor Massini, 23, Olzinelles, 96) la qual cosa fa pensar que la casa podria haver estat projectada pel mateix mestre d'obres, Josep Masdeu. També és destacable el fris que separa la planta baixa del balcó, amb sis mènsules ornamentades, del mateix tipus que les que podem veure sota el voladís de la cornisa.