Casa-fàbrica Rubert
(Barcelona | Els Àngels - Barcelonès)

Barcelona - Ronda Sant Antoni

Barcelona - Ronda Sant Antoni (Foto: Albert Esteves, 2007)

Situació Ronda de Sant Antoni, 66
Es tracta d'una ampliació, realitzada cap a l'any 1900, de l'antiga fàbrica Rubert Laporta, amb façana al carrer Valldonzella, que es va construir cap a mitjan segle XIX. A començament del segle XX, amb el canvi d'alineació del carrer, es va adossar un nou cos amb les façanes adaptades al nou xamfrà.

És un edifici amb una façana allargada, de planta i pis, amb un terrat transitable. La planta baixa s'obre al carrer amb grans obertures d'arc de mig punt, a tall de porxada. El pis té un balcó corregut que recorre tot l'edifici, amb una elegant barana de ferro forjat.