Casa del carrer Tapioles, 28
(Barcelona | Poble Sec - Barcelonès)

Barcelona - Tapioles, 28

Barcelona - Tapioles, 28 (Foto: Albert Esteves, 2014)

Barcelona - Tapioles, 28 (Foto: Albert Esteves, 2015)

Situació Tapioles, 28
Edifici entre mitgeres, de planta baixa i cinc pisos, de l'any 1904. Els dos primers pisos tenen balcó corregut eixamplat a la part central, la qual al primer pis és una tribuna de ferro (potser afegida posteriorment). La resta de pisos s'obren amb balcons individuals als laterals i un gran plafó central amb esgrafiats figuratius al·legòrics a la indústria. La resta de la façana també està decorada amb esgrafiats seriats, a base de flors. Cal destacar també el voladís de la cornisa, també decorat amb esgrafiats, i les columnes nervades i anellades que emmarquen tot el conjunt.