Casa del carrer Cabanes, 28
(Barcelona | Poble Sec - Barcelonès)

Barcelona - Cabanes, 28 i adjacents (Foto: Albert Esteves, 2014)

EstilArt Decó
AutorRamon Puig Gairalt (atrib.)
Situació Cabanes, 28
Edifici entre mitgeres de planta baixa i cinc pisos, construït pels volts de l'any 1930. Té una composició de façana molt poc habitual, molt propera a l'art déco. Destaca la solució donada als balcons, gairebé tots diferents, uns amb barana de pedra, altres de ferro, altres amb la llosana semicircular...

Segons l'Inventari del Patrimoni, de l'Ajuntament de Barcelona "bé podria ser de l'arquitecte Ramon Puig i Gairalt en un moment d'experimentació d'un llenguatge absolutament contemporani que va derivar cap al moviment modern en la seva darrera etapa professional".