Casa rectoral
(Serra de Daró - Baix Empordà)

Serra de Daró - Rectoria

Serra de Daró - Rectoria (Foto: Albert Esteves, 2015)

Situació Carrer de l'Església, 4
La rectoria està situada al costat de l'església i va ser construïda l'any 1889, tal com indica la inscripció que hi ha a la llinda de la porta, on també es fa saber que va ser promoguda pel marquès de Robert. L'escut familiar del marquès el podem veure damunt la llinda del balcó, al centre de la façana. Aquesta és d'estil historicista, inspirada en l'arquitectura civil renaixentista. Per construir l'edifici es van emprar elements de l'antiga rectoria. Això explica que en una llinda hi hagi inscrita la data de 1671 i en una altra la de 1648 i el nom del rector Joan Massó.