Casa Francesc Armengol - Villa Florentina (Sitges - Passeig Marítim - Vinyet - Garraf)

Sitges -  Casa Armengol

Sitges - Casa Armengol (Foto: Albert Esteves, 2006)

EstilNoucentisme
AutorJosep Renom i Costa
Situació Passeig Marítim, 35
Edifici promogut el 1919 per Francesc Armengol, l'impulsor de la urbanització Terramar. Consta de diferents cossos juxtaposats, coberts amb teulats de pendent pronunciat. A la torre-mirador hi ha un fris de tipus noucentista.

Victoria Comas Poch ens envia la següent informació: Residí en esta villa desde 1951 hasta 1989. Mi madre era Doña Florentina Poch, por ello la casa, que en aquel momento se llamaba Villa Alvarez, pasó a llamarse Villa Florentina. El nuevo propietario hizo algunas reformas en interior y fachadas. pintando la casa de color rosa, modificando su antiguo aspecto blanco. Es importante resaltar que los bajorrelieves de la fachada lateral son del conocido escultor Enric Casanovas i Roy 1882-1948.