Conjunt de l'Avinguda 11 de Setembre
(Guissona - Segarra)

Guissona - Garatge Hispano-Igualadina (Foto: Albert Esteves, 2015)

Guissona - Edifici de la Cooperativa

Guissona - Edifici de la Cooperativa (Foto: Albert Esteves, 2015)

Situació Avinguda 11 de Setembre
L'Avinguda 11 de Setembre tanca el nucli urbà pel nord, enllaçant amb la carretera de Massoteres. Es va anar urbanitzant cap a començament del segle XX i compta amb diversos edificis d'interès que reflecteixen el canvi de gustos estètics al llarg del temps. Cal destacar l'edifici de Cal Vaqué, al número 13, amb relleus de maó vist i coronament sinuós, d'estil modernista. Cal Carlo (núm. 41), en canvi, es projecta dins del més estricte classicisme, coronada per un frontó triangular i un terrat amb balustrada. Més historicista és el número 44, Cal Marsol.