Casa Llorenç Cardó
(Sitges | L'Eixample - Garraf)

Sitges - Casa Llorenç Cardó (Foto: Albert Esteves, 2006)

Sitges - Casa Llorenç Cardó (Foto: Albert Esteves, 2023)

EstilRomanticisme
Situació Carrer de Jesús, 28
Edifici entre mitgeres, de l'any 1862. És una bona mostra de l'arquitectura romàntica d'època isabelina, basada en una reinterpretació de l'estètica neoclàssica que prefigura l'eclecticisme. La façana es distribueix en tres eixos verticals, remarcats amb la decoració en terra cuita, mentre que la horitzontalitat ve donada per la balconada del primer pis i la cornisa que separa els dos pisos superiors. El pis principal té balcó corregut, amb barana de ferro, mentre que el pis superior té finestres balconeres individuals, amb baranes de balustres.