Finestra de la capella dels Àngels (Palau Reial)
(Torroella de Montgrí-L'Estartit - Baix Empordà)

Torroella de Montgrí - Finestra de l'antiga Casa de Camps

Torroella de Montgrí - Finestra de l'antiga Casa de Camps (Foto: Albert Esteves, 2015)

Situació Passeig de l'Església (façana del Palau Reial)
Situada en un dels angles del jardí del Palau Reial o Mirador, la capella incorpora un finestral renaixentista procedent de la Casa de Camps del carrer de l'Hospital. És un finestral dels que es al segle XVI es deia que estaven fets a la romana. És una obertura rectangular flanquejada per dues pilastres esculpides amb relleus figuratius, les quals sostenen un entaulament capçat per un frontó triangular, al timpà del qual es veuen dos àngels sostenint un escut amb una creu. Sota l'ampit hi ha una inscripció on es llegeix Regina Angelorum Ora pro nobis i les dates dues dates de la reforma 1889, 1941.